Известие

Collapse
No announcement yet.

Problem4eta

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

здравейте моята 2.5тд много пуши при старт имате ли някаква идея от какво е

Comment

Nqma ti puka pi4,i pri men e sa6tata rabota,predi da zapalq gledam na ogledaloto da nqma nqkoi otzade.Tva sa stari ma6ini,ako ti kaja na moqta kakvo li nqma za smenqne,osven dvigatelq ,4e mi e za remont imam i 2predni amortisiora,predi 2 dena mi proteka pompata na saedinitelq,boqta mi e na 2cvqta abe baraki kat ne e novo e taka opravi6 edno obadi se drudo

Comment

Първоначално публикувано от krasen_78 Покажи съобщение
        здравейте моята 2.5тд много пуши при старт имате ли някаква идея от какво е
        Кой двигател е?

А към другия колега - не забравяй кирилицата!

И последно - няма стари коли, няма нови - има поддържани или не.
        Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
        Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

Първоначално публикувано от Alecks Покажи съобщение
          за да не пускам друга тема тук ще се исплача.Колеги от какво са направени тея дръжки от картон ли.Днес вътрешната на шофйорската врата ми остана в ръката, а ми са счупени и външните две предни.Направо станах за смях.
          ше влизаш от задната врата хахахахахахаха

Comment

Първоначално публикувано от Alecks Покажи съобщение
            за да не пускам друга тема тук ще се исплача.Колеги от какво са направени тея дръжки от картон ли.Днес вътрешната на шофйорската врата ми остана в ръката, а ми са счупени и външните две предни.Направо станах за смях.
            Ако дръжките са от черните алуминиеви - стария модел - те се трошат като бисквити но с малко усилия се ремонтират .В е-bay ги гледах по 40 $ без доствката . Иначе външни има в http://www.axm-auto.com/ поне според сайта им .
            А ако вътешните са от белите - стоманени малко ме съмнява да успееш да я счупиш - имам 4 броя от тях , бях ги взел за моята но не станаха .
            Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
            Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
            Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Аз до сега не съм видял запазан ВМ двигател да пуши та бил той и на 300000км.Даже бих казал,че са доста "чисти" двигатели.Просто двигателите ви вече са износени и си плачат за основен ремонт.Двигател,ГНП,турбо.Всичко се прави разбира се,въпроса е дали ви устройва цената.
              Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
              Opel Astra J
              ex:
              Alfa Romeo 164 2.5TD
              Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
              Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

Първоначално публикувано от Boby Покажи съобщение
                Аз до сега не съм видял запазан ВМ двигател да пуши та бил той и на 300000км.Даже бих казал,че са доста "чисти" двигатели.Просто двигателите ви вече са износени и си плачат за основен ремонт.Двигател,ГНП,турбо.Всичко се прави разбира се,въпроса е дали ви устройва цената.
                А каква е цената за основен ремонт на ВМ 32Б ??? моята си припушва стъбилно и от гарнитурите си тече доволно ...
                Алфа Ромео 147 2.0 Selespeed НА ЧАСТИ 2 БРОЯ
                АЛФА РОМЕО 156 1.6 Т.С. НА ЧАСТИ
                АЛФА РОМЕО 147 1.6 Т.С.ЕКО НА ЧАСТИ
                eX Alfa Romeo 164 Super 2.5 TDi , 155 2.0 , 75 2.0

Comment

За 32Б не мога да ти кажа.Знам на моя колко излезе.Малко над 1200лв части и шлайфане на блок,глави,проверки на херметичност и т.н.Без пари за разглобяване и сглобяване на мотора.
                  Opel Astra J
                  ex:
                  Alfa Romeo 164 2.5TD
                  Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

Жалко че не съм в БГ колеги.Иначе проблемите ги решавам.ВМ мотора не е за всеки работа.
                    164 td-1989,164 td-1993,166 2.4 jtd 20V-2004,ibiza 1.0i-2000,DELTA INTEGRALE 2.0 16V Turbo-1991

Comment

Първоначално публикувано от icedoc Покажи съобщение
                      и от гарнитурите си тече доволно ...
                      И мене ме подгони един теч от гарнитурата на главата .
                      Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                      Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Че къде пък от нея?
                        Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
                        Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

Първоначално публикувано от didod Покажи съобщение
                          Че къде пък от нея?
                          Ми от гарнитурата под главата . Ако трябва да го описвам като местоположение - задната лява страна горе долу под регулатора за налягането на горивото . Или поне там се вижда да е яко омаслено . Кофти ситуация , може би ще свалям глава скоро ама покрай нея си мисля и за сегменти , основни и биелни лагери - абееее основен ремонт ама зависи какви финанси ще останат след почивката по 1-ви Май .

Comment

Първоначално публикувано от life style Покажи съобщение
                            от там каза ли на баща ми да си ходи и да не се връща за нищо свързано с алфа хахаха, ебаси некадърниците, утре ше ходя до сервиза на некаф преподавател от МЕИ дето много ги разбирал италянките, да видим тои кво ше направи !
                            сервиза му е добър ! разбират...

Alfa Romeo 164 2.5TDI
                            BMW 525TDS
                            Hyundai Accent

Comment

е моята преди беше с вм 84 в мотора и неможете да си представите колко пушеше като е студена...а като загрее не се забелязваше и следа от пушек,при положение че гнп-то ми беше перфектно.. имах случаи да запаля пред нас а зад мен някви хора в един джип ... изкочиха на пожар и тоиа прежълтял ми вика помислих си че джипа ми гори :Д и така де превартя биела на 4ти цилиндър (обичаината болест) в момента мотора е на парчета и няма никакво износване на цилиндрите а е на 500 000 и отгоре.
                              колеги проверете си първо електроните дюзи преди да започнете с ремонтите.. поне за моя случаи съм сигурен че пушеше заради 1вата дюза.

Alfa Romeo 164 2.5TDI
                              BMW 525TDS
                              Hyundai Accent

Comment

ВМ84 няма управляваща дюза.Всички са еднакви.
                                Opel Astra J
                                ex:
                                Alfa Romeo 164 2.5TD
                                Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

Working...
                                X